top of page

BIO VAN DE SPREKERS

Jef Willem streeft als mede-oprichter van Onbespreekbaar, samen met zijn beste vriend Nicolas Overmeire naar een wereld waarin mentale gezondheid openlijk besproken wordt. Ze maken dit onderwerp begrijpelijk voor een breed publiek. En met succes: het Onbespreekbaar platform bereikt met podcast, boek, sociale media & workshops miljoenen mensen.

Erik De Bom is adjunct-directeur van UCSIA (Universitair Centrum Sint-Ignatius Antwerpen) en research fellow aan het Seminarium Philologiae Humanisticae van KU Leuven. Hij studeerde klassieke talen, Europese en internationale politiek en filosofie. In 2009 promoveerde hij met een doctoraat over de receptie van de politieke ideeën van Justus Lipsius in de Nederlanden. Hij publiceerde uitvoerig over het politieke denken in de 16de en 17de eeuw en over sociale rechtvaardigheid in de Europese Unie.

Michiel Buis studeerde filosofie en sociologie. Hij is gepromoveerd op een vergelijking tussen hedendaags en klassiek Romeins stoïcisme. Hij is op dit moment werkzaam als docent-onderzoek ethiek & duurzaamheid op de Breda University of Applied Sciences.

bottom of page